LEKHAGEN - FÖR ETT MER AKTIVT OCH LITE ROLIGARE SVERIGE

Befria träningen

Lekhagen finns för att befria träningen från begränsande normer och öka dina möjligheter att ha roligt. Vi vill hjälpa dig att hitta och prova roliga träningsformer genom vår öppna kalender, där vi gör Sveriges träning sökbar. (Och få hjälp av dig att fylla kalendern med nya aktiviteter!) Vi tror att arbetet för ett mer aktivt och lite roligare Sverige börjar med rörelseglada vuxna förebilder. Barn gör som vi gör. Så välkommen att leka livet – förbättra världen och träna för att det är kul!

 

[add_eventon_search search_all=”yes” ]

Lägg till aktivitetSkapa konto

Senaste aktiviteterna

[add_eventon tiles=”yes” tile_count=”4″ event_type_3=”220″ sort_by=”sort_posted” event_order=”DESC” show_year=”no” jumper=”no” exp_jumper=”no” show_month=”no” hide_month_headers=”no” event_count=”4″ hide_mult_occur=”yes” tile_bg=”1″ tile_style=”1″ exp_so=”no” ux_val=”4″ ]

 

Vad är Lekhagen?

Lekhagens grundare Lena Norrman och Utemagasinets chefredaktör Marie Kjellnäs samtalar om varför man ska träna som man bakar och hur vi tillsammans kan göra Sverige mer aktivt och lite roligare.

Generation Peps nätverk

Lekhagen är stolta över att vara Peppare – en del i Generation Peps nätverk. Vi ställer vi oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Idag kommer bara tre av tio unga upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 min per dag, och bara en av tio äter tillräckligt mycket grönsaker, frukt och bär. Detta vill vi vara med och förändra! Tillsammans skapar vi en folkrörelse för bättre hälsa!

Senaste från bloggen

Gå 100 trappsteg – varje dag resten av livet

Gå 100 trappsteg – varje dag resten av livet

Organisationen 100 trappsteg har som målsättning att förbättra folkhälsan och sluta hälsoklyftorna i Sverige – detta genom något så enkelt som att gå i trappor. 100 trappsteg drivs av Mattias Sunneborn och Jenny Åkervall och uppmanar alla som kan att gå minst 100...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senaste från Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Har du inte startat är målet meningslöst

Att börja prata om målet innan man vet hur man tar sig till starten är rätt vansinnigt. Lägg tiden innan du kommit igång på att besvara frågan ”Vad tycker jag är kul?” istället.

Att göra mer av något tråkigt blir sällan roligt

Bara för att det är mode att springa i gyttja behöver inte du gilla det. Testa nya aktiviteter tills du hittar en du gillar. Tar det tid? Grattis! Då blir du ofrivilligt tränad på vägen, nästan utan att det märks.

Man kan faktiskt ha roligt nästan jämt

Stoppa pressarna! Vuxna får också ha kul, helt utan fokus på efterföljande nytta.

Det är sant!!!

Sluta träna och våga leka livet

Bara för att det är mode att springa i gyttja behöver inte du gilla det. Testa nya aktiviteter tills du hittar en du gillar. Tar det tid? Grattis! Då blir du ofrivilligt tränad på vägen, nästan utan att det märks.