januari, 2020

LommarbadetbadvägenOmråde:Stockholms länTyp:Spontanidrottsplats

Aktivitetsdetaljer

Lommarbadet är en av Norrtäljes mest populära badplatser.

Vid Badet finns det en brygga som är format som ett H. Där den delen mellan de två bryggorna som går ut från stranden och den delen av bryggan som går mellan de två längre bryggorna. där är det grundare vatten och mera till för mindre barn som kanske inte lärt sig simmat än. det finns även en strand som är ungefär 75 meter bred som det ofta springer runt barn och leker på men även familjer som bosatt sig för dagen. På vänster sida av stranden finns det en ramp som man kan gå upp och ned på då har man också tillgång till räcken som man kan hålla i sig om du har svårt med balansen till exempel.

om man simmar ut en bit från bryggorna finns det en flotte som man kan gå upp på. Flotten har även ett litet hopptorn som är ungefär 1 meter högt som man kan hoppa uppifrån om man vill. över stranden finns det en lätt lutande backe det är ofta där de olika sällskapen brukar placera sig under dagen. Det finns inte tillgång till leksaker eller bollar på plats om inte fridisbanken från Norrtälje är där och lånar ut artiklar gratis under den tiden dom är där.

Om du fortsätter gå på gångbanan förbi stranden vid Lommarbadet kommer du fram till en liten kiosk där man kan köpa glass,lunch eller något att dricka. det är även där Sveriges näst längsta vattenrutschkana ligger.

här under ligger det bilder som är tagna från Lommarbadet:

Datum

Helårsaktivitet (2020)

Plats

Lommarbadet

badvägen

X
X