september, 2019

13sepIngen tid angiven15HöstglödÅre Strand, 837 52 ÅreOmråde:Jämtlands länTyp:Fysisk aktivitet

Aktivitetsdetaljer

Välkommen till en helg helg som inspirerar till rörelse, till stillhet, till skratt, till reflektion och till medvetna val! Höstglöd är en träningshelg för kropp och själ, för balansen mellan kontrasterna i våra liv. Vi vill ge dig glöden genom rörelse, reflektion, samtal – och tystnad!

Fjärde upplagan av Höstglöd erbjuder som vanligt en härlig mix av svettig träning och skön återhämtning. Med närhet till naturen, möjlighet till stärkande kallbad i Åresjön, vällagad näringsrik mat och en rogivande stund med basturitual i Season Sauna ser vi fram emot att skapa glöd som värmer långt in på hösten.


Träningsrevolution – en uppmaning från oss!

Temat för Höstglöd Åre 2019 är träningsrevolution – en uppmaning från en av helgens inspiratörer, Erika Kits Gölevik, som vi ställer oss bakom.


”Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa, rida eller ro mormors gamla eka. Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Visst tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerven och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra! Träning kan så mycket mer än att forma kroppen, om vi låter den. Rör dig som du vill känna dig!” 

Datum

2019-09-13 - 2019-09-15

Plats

Holiday Club

Åre Strand, 837 52 Åre

Arrangör

Holiday Club

X
X